Wij zoeken nog een beheerder voor Bergen-op-Zoom
€1.500,= euro per maand bijverdienen? Kijk snel op www.qnieuws.com
www.qnieuws.nl | Landschapslaan 71 - 7824 BC te Emmen

Donderen 5 januari 2011.

Vrouw gewond na aanrijding

DONDEREN – Donderdagmiddag is een 67-jarige automobiliste uit Vries gewond geraakt. Een 53-jarige vrachtwagenchauffeur uit Yde reed over de Noordenveldweg komende vanuit de richting van Peize. De man wilde linksaf slaan richting Yde. Daarbij zag hij de 67-jarige vrouw uit Vries over het hoofd, welke vanuit de richting van Vries kwam. Hij botste tegen de auto van de vrouw. De vrouw raakte hierdoor bekneld in het voertuig. Zij is door de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekend letsel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen.

Fotografie Peter Rillema

Wie herkent deze (zonne-)brillen?

Reageren uitgeschakeld
nov 112011

DRENTHE – Op woensdag 26 oktober zijn diverse (zonne)brillen en brillenkokers in beslag genomen door de politie.

De politie heeft het vermoeden dat deze goederen afkomstig zijn autodiefstallen of woninginbraken. Herkent u één of meerdere goederen? Neemt u dan contact op met het algemene nummer van de Politie 0900-8844.

 

Bril

Bril

Bril

Bril

Bril

Bril

Bril

Bril

Politie Drenthe Controleert verkeer

Reageren uitgeschakeld
okt 132011

PROVINCIE DRENTHE – De politie hield woensdagmorgen een verkeersactie op de N33, N34 en de A28. Bij de controle die een aantal keren per jaar wordt gehouden werd toezicht gehouden op ‘veiligheid gerelateerde feiten’. Doel is om de ernstige ongevallen op deze wegen terug te dringen. Tevens stonden op de N33 en N34 radarposten om de snelheid te meten. In totaal passeerden op de N33 3030 bestuurder de radar. 140 bestuurders reden te snel met een hoogst gemeten snelheid van 137 km/u. Op de N34 passeerden 2476 bestuurders de radar en reed de snelste 135 km/u. Er werd verder bekeurd voor: bumperkleven(5), niet dragen autogordel(2), niet handsfree bellen(6), keren op autoweg(2), inhalen over doorgetrokken streep(9), meerdere keren geen richting aangeven bij inhalen/rijstrook wisselen(4), defecte richtingaanwijzer aanhangwagen(1), snelheidsovertreding A28(2) met 156 en 158 km/u.

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

Man aangehouden voor bezit softdrugs

Reageren uitgeschakeld
okt 062011

HOOGEVEEN – De politie heeft woensdagavond een 18-jarige jongeman uit Hoogeveen aangehouden. De jongeman hield zich na het zien van een politieauto verdacht op in een steegje aan de Hoofdstraat. Hierop onderwierpen de agenten de man aan een controle. Daar bleek dat hij een hoeveelheid cannabis bij zich had. Meer dan de toegestane hoeveelheid. De man is aangehouden. De drugs is in beslag genomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

DRENTHE – De politie Drenthe kondigt voor deze week de volgende (snelheids-)controles in Drenthe aan:

Maandag 26 september gaat de politie tussen 09.00 en 17.00 uur in heel Drenthe extra controleren met de onopvallende videoauto.

Woensdag 28 september is er tussen 09.00 en 17.00 uur extra motorsurveillance in de districten Zuid-West en Zuid-Oost Drenthe.

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

Melding winkelbrand Fiftysix

Reageren uitgeschakeld
sep 222011

GRONINGEN – Rond vijf over half negen kreeg de brandweer Groningen melding van een winkelbrand aan de Oosterstraat ( centrum) in Groningen. Nadat de eerste hulpdiensten ter plekke waren, werd al snel opgeschaald naar middelbrand. De winkel Fiftysix aan de Oosterstraat en de bovenliggende woningen werden vanwege de rookontwikkeling ontruimd.

De oorzaak bleek afkomstig te zijn uit een restaurant aan de Gelkingestraat achter de ladyshop Fiftysix, daar was een frituurpan oververhit geraakt. De brandweer heeft beide panden geventileerd en daarna mocht iedereen weer naar binnen.

brandmelding groningen winkel fiftysix oosterstraat IMG_0001

brandmelding groningen winkel fiftysix oosterstraat IMG_0006 brandmelding groningen winkel fiftysix oosterstraat IMG_2669

brandmelding groningen winkel fiftysix oosterstraat IMG_2665

 

Bron: VanOostMedia.nl

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

© 2011| Alle materiaal, waaronder foto's, teksten en video's mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming NIET verder worden verspreid! Met dank aan politie.nl voor hun dagelijkse bijdrage. Klik hier voor andere gemeente | Privacy | Disclaimer | Zelf foto's of video's van incidenten? Verdien 200 euro! €1.500 of meer per mnd. bijverdienen? Klik hier!