Wij zoeken nog een beheerder voor Bergen-op-Zoom
€1.500,= euro per maand bijverdienen? Kijk snel op www.qnieuws.com
www.qnieuws.nl | Landschapslaan 71 - 7824 BC te Emmen
sep 302011

VEENDAM – Naar aanleiding van het incident na de wedstrijd tussen SC Veendam en FC Emmen, heeft de clubleiding van SC Veendam besloten om zes supporters een stadionverbod te geven voor negen maanden, waarvan zes voorwaardelijk. Ook krijgen de de zes een omgevingsverbod voor het stadion van SC Veendam, de Langeleegte, opgelegd.

Zondag 18 september na de door FC Emmen verloren wedstrijd drongen SC Veendam supporters de spelersbus van FC Emmen binnen, waarna een ordinaire knokpartij ontstond waarbij meerdere slachtoffers vielen.

Er zal binnnenkort een verzoeningsgesprek tussen beide voetbal clubs komen.

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

sep 212011

VEENDAM / EMMEN – Gisteren berichten we dat een speler van FC Emmen aangifte gaat doen tegen supporters van SC Veendam. Nu gaat de supportersgroep Veendam Fanatics aangifte doen tegen enkele spelers, medewerkers en supporters van FC Emmen.
Dit is op te maken uit een verklaring die de supporters uit Veendam opstelden naar aanleiding van de ongeregeldheden van afgelopen zondag na de derby tussen beide clubs.

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

DRENTHE – Al jaren wordt er over gepraat, een strenge voetbalwet naar Engels model. In 2006 waren ze de PVDA, LPF en VVD al bezig met een concept wet. De VVD en PVV hielden al een pleidooi voor een strengere aanpak van voetbal geweld, nu wil ook de PVDA voetbal geweld strenger aanpakken en hoopt daarbij op steun van de VD en PVV.

Harde aanpak heeft in Engeland geresulteerd in het feit dat in veel stadions de hekken tussen het veld en tribunes konden verdwijnen.
Fans die zich misdragen worden streng gestraft, zo riskeerd iemand die het veld op rent een boete van 1500 pond (iets meer dan 1700 euro) en een levenslange stadionverbod. Daarnaast kan een gebiedsverbod en een meldingsplicht worden opgelegd.

Gisteren gaf PVDA tweede kamerlid Tjeerd van Dekken al aan te reageren met kamervragen op de agressie van de Veendam supporters tegen de spelers van FC Emmen en de uit de hand gelopen demonstratie van Feijenoord supporters.

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

EMMEN / VEENDAM – Vandaag maakte FC Emmen bekend dat één speler van FC Emmen aangifte gaat doen tegen supporters van SC Veendam, dit naar aanleiding van de vechtpartij van afgelopen zondag bij de spelersbus van de voetbal club uit Emmen. Navraag over wie de Emmer speler is die aangifte gaat doen, leert dat dit Shkodran Metaj is.

Gisteren drongen Veendam supporters, na de verloren wedstrijd door FC Emmen (0-3), de spelersbus van FC Emmen binnen, waarna het tot een handgemeen kwam met de spelers van FC Emmen. Volgens de Emmer club kreeg één speler daarbij rake klappen.  Aan de zijde van de Veendam supporters raakten in totaal drie mensen gewond, waarvan twee lichtgewond. Eén van de lichtgewonden werd gearresteerd voor het belemmeren van de politie. Deze man zijn broer, een 21-jarige man uit Veendam, raakte ook gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

De Emmer voetbal club overweegt om zelf ook aangifte te doen en denkt daar morgen meer over te kunnen mededelen.

Tot op heden heeft de politie nog geen idee wat de aanleiding is geweest waarom supporters van SC Veendam gisteren de spelersbus van FC Emmen hebben bestormd.

Ook de landelijke politiek is op de hoogte van deze voetbalrel en tweede Kamerlid Tjeerd van Dekken (PVDA) gaat kamer vragen stellen over de vechtpartij in Veendam

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

VEENDAM – Vanmiddag zijn er na de door FC Emmen verloren wedstrijd met SC Veendam (0-3) ongeregeldheden geweest bij de spelersbus van FC Emmen. Volgens de politie Groningen zou er zijn gevochten tussen spelers van FC Emmen en Veendam supporters. Twee Veendam supporters zijn bij de gevechten gewond geraakt en één is naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens FC Emmen trainer René Hake zijn alle spelers van FC Emmen in de bus gestapt en is het niet juist dat er spelers van FC Emmen zijn opgepakt. Wat er precies gebeurd is is niet bekend, ook niet of dit iets te maken heeft met de verf actie van gisteren, waarbij spelers van FC Emmen een auto van Veendam supporters hebben besmeurd met witte en rode verf.

Lees ook: FC Emmen speler doet aangifte tegen supporters SC Veendam

Archieffoto voetbal tribune

Archieffoto voetbal tribune

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

EMMEN – Spelers van FC Emmen hebben vanmorgen naast het trainingsveld van FC Emmen speciale sportclub Veendam auto besmeurd met rode en witte verf. Bij de actie kwamen ook de inzittenden uit Veendam onder de verf te zitten.

Beide clubs spelen a.s. zondag tegen elkaar en de Veendam supporters hadden de ludieke actie bedacht om met een speciale auto in de Veendam kleuren geel/zwart met luidsprekers op het dak naar Emmen af te reizen en daar bij het trainingsveld het clublied van Veendam te laten klinken. Dat lukt ook en het clublied van Veendam schalde uit de luidsprekers over de voetbal velden, alleen jammer voor de Veendam supporters, want bij FC Emmen was men op de hoogte van deze actie en had men potten met rode en witte verf op het veld klaar staan en die werden over de auto gegooid.

Medewerkers van sportclub Veendam konden de tegenactie van FC Emmen wel waarderen, alleen was het wel jammer dat er door die actie schade was ontstaan. De Veendammers gingen na de verf douche met hun gepimpte auto naar het centrum van Emmen en in het voetgangersgebied van winkelcentrum De Weiert kregen de supporters een waarschuwing van de politie, waarna ze weer richting Veendam gingen.

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

sep 152011

EMMEN – Gisteravond was er een grote rampen oefening in stadion Meerdijk. Maar liefst 40 lotusslachtoffers lagen her en der verspreid in het uitvak van het stadion van FC Emmen, in de keuken van de catering werd een vlam in een frituurpan nagebootst en er was veel rook.

Politie, brandweer, amulance en de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR) waren allemaal aanwezig om de brand te bestrijden en de gewonden te behandelen en/of af te voeren. De Emmer brandweer werd ondersteund door de jeugdbrandweer uit Coevorden en de korpsen Klazienaveen en 2e Exloërmond.

Niemand wil natuurlijk een grote incidenten, crisissituatie of een ramp meemaken, maar als dit wel gebeurd is het beter dat de hulpverleners weten wat ze moeten doen. De resultaten van de oefening worden later bekend gemaakt.

voetbal stadion FC Emmen - De Meerdijk

Archieffoto: voetbal stadion FC Emmen - De Meerdijk

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

© 2011| Alle materiaal, waaronder foto's, teksten en video's mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming NIET verder worden verspreid! Met dank aan politie.nl voor hun dagelijkse bijdrage. Klik hier voor andere gemeente | Privacy | Disclaimer | Zelf foto's of video's van incidenten? Verdien 200 euro! €1.500 of meer per mnd. bijverdienen? Klik hier!