www.qnieuws.nl | Landschapslaan 71 - 7824 BC te Emmen

EMMEN – In de wijk Bargeres in Emmen heeft dinsdagmiddag rond 13:35 uur op kruising Brinkenweg een aanrijding plaats gevonden tussen twee bedrijfsbusjes: 1 van Woningstichting Lefier en 1 van post bedrijf TNT.

De Emmer brandweer heeft de bus van TNT ondersteund met stutpalen, zodat het niet omver kon vallen. De politie heeft de kruising gedeeltelijk afgezet, zodat de hulpdiensten hun werkzaamheden konden uitvoeren.

Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, maar ravage was groot. De exacte oorzaak van het ongeval moet nog worden onderzocht, maar uit de verklaringen was op te maken dat de bestuurder van het TNT busje bij het inhalen de voorzijde van het Lefier busje heeft geraakt en daardoor in de slip is geraakt om vervolgens op de kop tegen een boom tot stilstand te komen.

Een lokaal bergingsbedrijf heeft de Bus van TNT afgesleept. De bezorgingvoorraad, die nog in het TNT busje aanwezig was, werd later over geladen in een ander TNT busje, zodat het alsnog bezorgd kon worden.

Het busje van Lefier kon op eigen kracht zijn weg weer vervolgen. Tegen 14.30 uur werd de kruising weer volledig vrij gegeven voor het verkeer.

15112011 autongeluk tussen tnt en lefier bus brinkenweg ben 05

15112011 autongeluk tussen tnt en lefier bus brinkenweg ben 03

15112011 autongeluk tussen tnt en lefier bus brinkenweg mediaf 7

15112011 autongeluk tussen tnt en lefier bus brinkenweg mediaf 10

15112011 autongeluk tussen tnt en lefier bus brinkenweg mediaf 24

Eerste twee foto’s: BensFotografie.com – Onderste drie foto’s: MediaFlits.nl

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

© 2011| Alle materiaal, waaronder foto's, teksten en video's mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming NIET verder worden verspreid! Met dank aan politie.nl voor hun dagelijkse bijdrage. Klik hier voor andere gemeente | Privacy | Disclaimer | Zelf foto's of video's van incidenten? Verdien 200 euro! €1.500 of meer per mnd. bijverdienen? Klik hier!