www.qnieuws.nl | Landschapslaan 71 - 7824 BC te Emmen

KLAZIENAVEEN – Dinsdagavond heeft op de Kloostermanswijk O.Z. een aanrijding tussen een fietser en een automobilist plaatsgevonden. Een 15-jarige meisje uit Zwartemeer fietste over het fietspad naast de Langestraat in de richting van Klazienaveen. Een 37-jarige automobilist uit Emmer Compascuum reed over de Kloostermanswijk O.Z. en stak een kruising over. Nadat de automobilist de kruising was overgestoken wilde hij linksaf slaan in de richting van het centrum van Klazienaveen. De man zag de fietser over het hoofd en een aanrijding was het gevolg. Het meisje raakte door de aanrijding gewond aan haar enkel en pols en werd per ambulance naar het ziekenhuis in Emmen gebracht.

 

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere 112 nieuws incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

© 2011| Alle materiaal, waaronder foto's, teksten en video's mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming NIET verder worden verspreid! Met dank aan politie.nl voor hun dagelijkse bijdrage. Klik hier voor andere gemeente | Privacy | Disclaimer | Zelf foto's of video's van incidenten? Verdien 200 euro! €1.500 of meer per mnd. bijverdienen? Klik hier!