www.qnieuws.nl | Landschapslaan 71 - 7824 BC te Emmen

EMMEN – Donderdagmiddag heeft er even voor 14.00 uur een aanrijding plaats gevonden tussen een motor en aan auto met aanhangwagen op de Rondweg te Emmen.

De bestuurder van de auto zag de links komende en op de Rondweg rijdende motor rijder over het hoofd, waardoor de motorrijder moest remmen en uitwijken en daarbij ten val kwam. Waarschijnlijk heeft de motorrijder niet de auto, maar wel de aanhanger achter de grijze Peugeot station geraakt.

Foto: Newspower.nl

Na eerste hulp is de motor rijder met onbekend letsel per Ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeer op de Rondweg heeft enige tijd hinder ondervonden, mede doordat de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie Drenthe onderzoek moest verrichtten. De Emmer brandweer heeft de weg schoongemaakt van lekkende olie en benzine uit de motor. Na afloop is de zwaar beschadigde motorfiets door bergingsbedrijf Koolen uit Emmen afgevoerd.

Heeft u zelf foto’s en/of video’s van deze of andere incidenten? Klik dan hier en maak kans op 200 euro!

© 2011| Alle materiaal, waaronder foto's, teksten en video's mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming NIET verder worden verspreid! Met dank aan politie.nl voor hun dagelijkse bijdrage. Klik hier voor andere gemeente | Privacy | Disclaimer | Zelf foto's of video's van incidenten? Verdien 200 euro! €1.500 of meer per mnd. bijverdienen? Klik hier!