www.qnieuws.nl | Landschapslaan 71 - 7824 BC te Emmen

DE WIJK - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersincident dat heeft plaatsgevonden op donderdagmiddag (tussen 16:00 uur en 16:30 uur) 5 mei op de A28 ter hoogte van De Wijk.

Politie zoekt getuigen aanrijding A28 De Wijk Hoogeveen

De politie had een melding gekregen van een verkeersongeval met materiële schade op de A28. In een middenberm op de A28 (ter hoogte van hectometerpaal 126.0) in de richting van Assen stond een personenauto (grijze Peugeot) met schade. De bestuurder verklaarde tegenover de politie dat hij was aangereden door een andere personenauto (zwarte Mercedes). De bestuurder van de zwarte Mercedes was doorgereden, maar werd onder een viaduct bij Veeningen aangetroffen en de bestuurder werd aangehouden voor poging doodslag. De man werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten. Aanleiding van deze aanrijding is nog niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek en wil graag in contact komen met getuigen via 0900 8844.

 

 

© 2011| Alle materiaal, waaronder foto's, teksten en video's mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming NIET verder worden verspreid! Met dank aan politie.nl voor hun dagelijkse bijdrage. Klik hier voor andere gemeente | Privacy | Disclaimer | Zelf foto's of video's van incidenten? Verdien 200 euro! €1.500 of meer per mnd. bijverdienen? Klik hier!